Για να σας παρουσιάσουμε αυτά τα όμορφα reviews και previews για τα Games οι εταιρείες και οι προγραμματιστές μας στέλνουν κωδικούς, πολλές φορές και πάνω από ένα. Μετά από τόσο καιρό έχουμε μαζέψει έναν μεγάλο αριθμό κωδικών για παιχνίδια που κάθεται και αραχνιάζει στα excel μας.

Οπότε αποφασίσαμε κάθε μέρα να δίνουμε και από έναν τέτοιο κωδικό επιλέγοντας τυχαία κάποιο από τα παιχνίδια μας και κάποιον από εσάς ως νικητή.

Η διαδικασία είναι απλή, κάθε μέρα θα ποστάρουμε το 1GamePerDay post στη σελίδα μας στο Facebook στις 12 το μεσημέρι και ο διαγωνισμός θα μηδενίζεται την επόμενη μέρα στις 12 το μεσημέρι -δηλαδή ακριβώς 24 ώρες μετά.

Για να συμμετέχει κάποιος θα πρέπει απλά να κάνει Like τη σελίδα μας στο Facebook, share το αντίστοιχο post με hashtag #1GamePerDay και comment κάτω από το καθημερινό post. Στο τέλος του διαγωνισμού θα αποστέλουμε τον κωδικό στο νικητή που θα βγαίνει κατόπιν κλήρωσης.

Στα comments γράψτε ότι θέλετε -κοινώς ξεσαλώστε!

Αν βρίσκετε ωραία την ιδέα μας και θέλετε να μας δώσετε έξτρα αγάπη, μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και follow στο Twitter. Καλή τύχη!

About The Author
Dominikos Pritis
Founder & Editor in Chief @ techingreek.com & igmg.gr, Founder @ urbanism.gr Tech Enthusiast | Early Adopter | Social Media guy & [Digital] Marketing Professional | Previous experience @ Apple, MAD TV, Antenna TV, Chrysi Eykeria Group κ.α.
  • Λέων Κουντουράς

    καλή επιτυχία #1GamePerDay