Τρομακτικά τέρατα και σκιές στον τοίχο… Κατά συντριπτική πλειοψηφία απουσίαζαν το 2016. To 2017 ευτυχώς φαίνεται πολύ πιο υποσχόμενο με πολλούς νέους τίτλους να έρχονται και το We Happy Few να βγαίνει από την Alpha, αλλά για αυτή τη λίστα…

1η θέση: We Happy Few

2η θέση: Layers of Fear

3η θέση: Ayumi: Enhanced Edition

Τι?! Μη με κοιτάτε! Οι μόνες άλλες 2 entries ήταν το Through The Woods που δεν είχε παίξει κανένας μας και το Dead Rising 4 που δεν ξέρω καν γιατί το βάλαμε στα horror!

Dominikos Pritis

Πεδίο του φίλτατου Rutsah τα Horror (το ξέρατε ότι έχει φτιάξει και δικό του παιχνίδι horror και μάλιστα καλο; Τσεκάρετε το Ayumi review). Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε και πολύ πλούσια χρονιά στα Horror (αφού ψηφίσαμε για πρώτο παιχνίδι που είναι σε early access), νεβερδελες το We Happy Few είναι ένα horror game με χιούμορ, με στυλ και well horror. Δεν προσποιείται και δεν χρησιμοποιεί τα κλισέ του είδους. Αντίθετα χτίζει ατμόσφαιρα και φυλακίζει τον παίχτη εκεί μέσα. Well done guys.

Phobos

We Happy Few, ε; Τρόμου είπατε, ε; Μόνο κάτι τύπους σαν τον Joker από το Batman βλέπω και έναν κλασμένο παρουσιαστή που… ωπα… ε… γιατί με κυνηγάτε καλέ; Τι;! Για να πάρω ναρκωτικά;! Δε θέλω ρε, μη με κοπανάτε! Μη σας ξεγελάει, η φρίκη και ο τρόμος ενός δυστοπικού Λονδίνου του 1960, είναι πιο WTF από όσο φαντάζεστε. Από πολίτες που τρώνε τα έντερα ποντικιών, μέχρι το κυνήγι όσων δεν πάρουν Joy γιατί “αφυπνίζονται”(ναρκωτικά στην ουσία), η αίσθηση πως απειλείστε συνέχεια και είστε μόνος εναντίον όλων θα σας κρατήσει τις τρίχες όρθιες 80% του χρόνου σας.

About The Author
Lord Rutsah
Game editor @ Indie Games Magazine! Contact at skafes@gmail.com Δημιουργός των Ayumi + Ayumi Enhanced Edition, Rot: A Kinetic Novel, Broken Reality, The Devil Inside (on the making). Ασχολούμαι με games και game development εδώ και χρόνια και είμαι fan πολλών ειδών. Sucker για Lovecraftian Horror και thrillers.