Ξέρω, σε ακούω μέσο του διαδικτύου “Καλά ρε ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και ήδη έχεις κάτι αρνητικό να πεις”
Ναι καλέ μου αναγνώστη διότι δεν είναι η πρώτη μου φορά να νιώσω hype για ένα καινουργιο gadget και να μείνω απογοητευμένος (εσένα κοιτάω PS Vita)

Και για αυτό λοιπόν αντί να ανεβώ στο hype train θέλω να κοιτάξουμε μαζί το Nintendo Switch αντικειμενικα.

Όταν ο hip relatable nerd φίλος μας στο βίντεο πήγε βόλτα τον σκύλο του και αντί να περάσει λίγο χρόνο με τον αγαπητό χνουδωτό φίλο του, τον έκλασε για να παίξει λίγο Zelda, διότι εμείς οι gamer δεν μπορούμε ούτε τα σκουπίδια να πάμε στον κάδο χωρίς να παίξουμε έναν γρήγορο γύρο CS:GO κατά την διάρκεια, πρόσεξε λίγο την οθόνη. Τι είναι αυτό το άθλιο frame rate; Φαίνεται σαν το παιχνίδι να σέρνεται στα 10 FPS. Δεν λέω ότι όλα πρέπει να τρέχουν στα 60 FPS (αν και θα έπρεπε εν έτι 2016 αλά τέλος πάντων) αλά ρε παιδιά δεν γίνετε να είμαι ο μόνος που το βλέπει και θέλει να κλάψει.

Όταν ο ίδιος hip relatable nerd φίλος μας πάει στο αεροδρόμιο και παίζει μπαλίτσα με το γκομενάκι δείχνοντας της την οθόνη στο Switch του με ένα ηλίθιο χαμόγελο (έτσι πιάνουμε γκομενάκια παίδες, works every time) μας κάνει το τρέιλερ να νομίζουμε πως θα μπορούμε να πάρουμε το Switch μαζί και να παίζουμε με της ώρες. Το πρόβλημα μόνο είναι πως η Nintendo λέει περήφανα πως το Switch έχει Nvidia CPU και GPU για τρομερά 4K Ultra Super Saiyan God Super Graphics αυτό βέβαια σημαίνει πως θα τρώνε και αρκετή ενεργεία. Όποτε ναι, πάρε το Switch μαζί και παίξε για… 2-3 ώρες που βλέπω την μπαταριά να κρατάει.

Πίστεψέ με, θέλω να είναι κάλο. Πραγματικά, έχω βαρεθεί κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια με τους τιτάνες Sony και Microsoft και είναι μπροστά και η Nintendo να ακολουθεί από πίσω σαν το μικρο αδελφάκι τις οικογένειας. Ο ανταγωνισμός είναι καλός για τους αγοραστές διότι οι εταιρίες δεν έχουν χώρο για λάθη. Όταν κάποιος έχει μονοπώλιο δεν πάει να σου δώσει σκατά θα τα πάρεις γιατί δεν έχεις επιλογή. Όταν όμως υπάρχει ανταγωνισμός ο ένας πιέζει τον άλλον για το ποιος έχει το καλύτερο προϊών. Αν η Nintendo βγάλει κάτι που όντος ριψοκινδυνεύει να κλέψει πελατεια από Sony και Microsoft, τότε οι κώλοι σβίγκουν παραπάνω και λάθη δεν συγχωρουνται εύκολα. Τώρα δεν ξέρω αν η Nintendo θα το καταφέρει αυτή την φορά, καθώς περιμένουμε το PS PRO και Scorpio αλά είναι σίγουρα ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

About The Author
Adam Vlachakis
Επαγγελματίας καμένος gamer. Παίζω παιχνίδια και γράφω για αυτά. Η ζωή μου περιτριγυρίζεται από Dragon Ball και πιτόγυρα