Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός Ariana Grande θα συμμετέχει στο Final Fantasy Brave Exvius.

Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός του Brave Exvius ανακοίνωσε ότι το τραγούδι της Ariana Grande “Touch it” θα συνοδεύει τους παίκτες σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού. Τη διασκευή του κομματιού, ώστε να ταιριάζει περισσότερο στον κόσμο του Final Fantasy, έχει αναλάβει ο Nick Wood, ο οποίος χρησιμοποιεί μία ορχήστρα 52 μελών για αυτό το σκοπό.

Αυτό που προκαλεί ευχάριστη έκπληξη είναι η ανακοίνωση ότι η Ariana Grande θα συμμετέχει και στο Final Fantasy Brave Exvius ως διαθέσιμος χαρακτήρας παιχνιδιού. Εκτός από λίγες σκηνές ενός χαρακτήρα, εμπνευσμένο από τη χαριτωμένη τραγουδίστρια/ ηθοποιό, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ίδια η Ariana Grande ανέβασε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία σε συνάντηση με την ομάδα ανάπτυξης του Final Fantasy Brave Exvius με σχόλιο “Μία χαριτωμένη μικρούλα στέκεται επάξια σε ένα δωμάτιο γεμάτο άντρες με κουστούμια ♡,” συμπληρώνοντας “είμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμένη που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ μαζί σας ότι θα συμμετέχω στο Final Fantasy Brave Exvius *crying*”

To Final Fantasy Brave Exvius κυκλοφόρησε το 2016 για Android και IOS και έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια downloads σε όλο τον κόσμο, χωρίς να υπολογίζουμε την Ιαπωνία. Για αυτόν το λόγο προσφέρει ημερήσια bonus σε όλους τους χρήστες που συνδέονται καθημερινά.
H Ariana Grande-Butera, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, ξεκίνησε την καριέρα της στο Broadway musical. Στη συνέχεια, και για τέσσερις σεζόν, ενσάρκωσε την Cat Valentine στη σειρά του Nickelodeon, Victorious. Εκμεταλλευόμενη την επιτυχία της σειράς και την εκπληκτική φωνή της, κυκλοφόρησε τις πρώτες της δισκογραφικές δουλειές που είχαν μεγάλη εμπορική επιτυχία. Το νέο στοίχημα της, λοιπόν, αφορά στο χώρο των video games.
Τέλος, από την εταιρία μας ενημερώνουν ότι στα μέσα περίπου του μήνα, θα έχουν περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε την ανακοίνωση, το τραγούδι καθώς και τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Final Fantasy Brave Exvius από τους παρακάτω συνδέσμους
Google play
iTunes

About The Author
Guts
Gamer από πολύ μικρός. Τότε που μας φώναζαν πορούκλες. Σήμερα είμαστε geeks. Καλο αυτό. Νιντεντάκιας από μικρός, αν και η Sony κλέβοντας τις δύο αγαπημένες μου σείρες games( Final Fantasy και Metal Gear) με έκανε να την ακολουθήσω για πολλά χρόνια.