Νέο Mod φέρνει τον χάρτη του GTA ΙΙΙ και IV στο GTA V.

Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται modders που εργάζονται πάνω στο πρότζεκτ. Το επίτευγμα αυτό σαφέστατα και χρεώνεται στο OpenIV. Tο OpenIV είναι το modding tool που ευθύνεται για το ατελείωτα διασκεδαστικό έξτρα περιεχόμενο στα GTA IV, GTA V και Max Payne 3. Μια ομάδα φιλόδοξων modder λοιπόν κατάφερε να φέρει τη Liberty City ως playable περιεχόμενο στο Grand Theft Auto V. Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως δε θα αντικατασταθεί το Los Santos ή η επαρχία Blaine. Αντιθέτως ο νέος χάρτης θα υπάρχει κάπου στα ανοιχτά της θάλασσας του ήδη υπάρχοντος GTA V. Η βασική ιδέα είναι απλά να μπορεί ο κάθε παίκτης να πετάξει από τη μία πόλη στην άλλη.

Δια του λόγου το ασφαλές.

Ο τρόπος που επιτυγχάνεται.

Προκειμένου να κόβετε βόλτες από τη μία πόλη στην άλλη, θα πρέπει να έχετε αγοράσει τις εκδόσεις του GTA IV και V για PC καθώς και να κατεβάσετε το αντίστοιχο tool. Αυτό που κάνει το mod στην ουσία είναι να μετατρέπει τη Liberty City σε μία κόπια πόλης που τρέχει στο GTA V. Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με τους modders, επειδή το μέγεθος του χάρτη είναι τεράστιο και δεν μπορούν να το παρουσιάζουν ως δικό τους έργο. Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί οποιοδήποτε νομικό ζήτημα με τη Rockstar, επέλεξαν αυτόν τον τρόπο. Φυσικά εννοείται πως το mod αυτό θα είναι διαθέσιμο μόνο για το single-player κομμάτι καθώς ως γνωστόν η Rockstar δεν επιτρέπει mods στο GTA Online. Όποιος λοιπόν δε θέλει να banάρουν το λογαριασμό του, καλό θα ήταν να μη το δοκιμάσει.

“A.S.A.P” .

Παρότι δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει το εν λόγο mod, η ομάδα που το δουλεύει δηλώνει πως θα το έχουν έτοιμο όσον το δυνατό συντομότερα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GTA IIIGTA IV και GTA V.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το OpenIV.

About The Author
Jsalalala
Ασχολούμαι με το gaming απο την εποχή του FIFA με περιγραφή Σωτηρακόπουλου, αδυναμία μου είναι τίτλοι Fps και Horror ενώ Rpg πιάνω στα χέρια μου σε περιόδους άπλετου ελεύθερου χρόνου διότι αν το αφήσω, Ποιός είμαι; Τι κάνω; Είμαι στο τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, ασχολούμαι με τη φωτογραφία, στην πίτσα βάζω διπλό πεπερόνι και στο μπέργκερ προτιμώ τσίλι mayo.