Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mass Effect: Andromeda είναι ένα πολυσηζητημένο θέμα, κυρίως λόγω διαρροών και φημών που έγιναν στο παρελθόν. Η BioWare όμως έρχεται τώρα να βάλει τέλος σε όλες τις διαρροές και φήμες με την επίσημη ανακοίνωση κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της BioWare, Aaryn Flynn, επιβεβαίωσε μέσω ενός blog post ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου στην Βόρεια Αμερική και 23 Μαρτίου στην Ευρώπη.

“Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας(και στην πραγματικότητα, ακόμα και την έλλειψη της υπομονής σας σε μερικές περιπτώσεις) μιας και ήμασταν συγκεντρωμένοι στην ολοκλήρωση του παιχνιδιού,” είπε ο Flynn.

Επίσης ο Flynn συζήτησε πως η χρήση της Frostbite engine της ΕΑ από το Mass Effect: Andromeda θα φέρει ένα “tremendous graphical jump” σε σύγκριση με το Mass Effect 3.

“Για να πετύχουμε το παιχνίδι, παίρνουμε όσο χρόνο χρειαζόμαστε για να ήμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από αυτό,” πρόσθεσε.

Άλλο ένα ενδιαφέρον νεάκι είναι ότι η developers της BioWare έπαιζαν ένα version του Mass Effect: Andromeda το οποίο και ονόμασαν “holiday build” στο διάλειμμα για τις χρηστουγενιάτικες διακοπές τους, συγκεκριμένα:

“Πρόκειται για μία μακροχρόνια παράδοση του studio που χρονολογείται πίσω στην εποχή του original Mass Effect. Πολλοί παίρνουν ένα PC ή μια κονσόλα και πηγαίνουν σπίτι και παίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στον ελεύθερο τους χρόνο,” είπε ο Flynn. “Ερχόμενοι όλοι από τις διακοπές, το feedback ήταν αρκετά καλό. Το γεγονός ότι πήραμε την έγκριση από πολλά μέλη του studio, αρκετά από τα οποία είχαν παίξει βασικούς ρόλους στην original τριλογία, ήταν ένας παράγοντας που μας βοήθησε να κλειδώσουμε σε αυτή την ημερομηνία.”

Το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One, και PC.

About The Author
Manos Adamakis
Rockstar, Weapon's Dealer, Computer Scientist (that's true by the way), Brain Surgeon, Astronaut, CIA Agent, Water Slide Tester, Electric Shock Giver extraordinaire. Ειδίκευση μου, παιχνίδια που έχουν να κάνουν με τουλάχιστον μία δόση αλήθειας ή πραγματικότητας, παιχνίδια εποχής (1930 - 1970) και ότι άλλο προκύψει και πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.