Νέο trailer αποκάλυψε η BioWare στη CES 2017.

Η BioWare, στα πλαίσια της Consumer Electronics Show 2017, μας παρέδωσε ένα φρεσκότατο trailer για τον πλέον αναμενόμενο τίτλο της, το Mass Effect: Andromeda, ανεβάζοντας το hype των fans στο κόκκινο. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, το βίντεο εμφανίζει νέες πληροφορίες σχετικά με το Combat System του παιχνιδιού καθώς και τα Skill Upgrades του χαρακτήρα σας. Εντύπωση προκαλούν και τα εντυπωσιακά τοπία που διακρίνονται από σκοτεινή ατμόσφαιρα και πολύ όμορφα γραφικά. Πώς άλλωστε να μην είναι καθηλωτικά όμορφα; Οι developers επέλεξαν για το Mass Effect: Andromeda την μηχανή γραφικών της ΕΑ, Frostbite 3, στην οποία έχουν γραφτεί τίτλοι όπως το Star Wars: Battlefront, FIFA 17 και το πλέον τεχνικά άψογο παιχνίδι του 2016, το Battlefield 1. Όποιος έχει καταπιαστεί με κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια αντιλαμβάνεται πλήρως για πόσο δυνατή game engine μιλάμε.

Απολαύστε το trailer.

Έρχεται το Μάρτιο.

Όπως η BioWare μας πληροφόρησε πρόσφατα, το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς Mass Effect αναμένεται στα ράφια στις 21 Μαρτίου για την Αμερικάνικη αγορά ενώ οι υπόλοιποι θα το απολαύσουμε από τις 23 Μαρτίου. Η είδηση αυτή έρχεται να δώσει τέλος σε φήμες που ήθελαν τους developers να καθυστερούν την κυκλοφορία του τίτλου για αργότερα μέσα στο 2017, ακόμη και για το 2018. Ας περιμένουμε όμως πρώτα να το πάρουμε στα χέρια μας.

Συμβατότητα.

Το Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει για PC, XBOX ONE, PS4. Σε αντίθεση όμως με το προηγούμενο τίτλο της σειράς, Mass Effect 3 που είχε κυκλοφορήσει και για το Nintendo Wii U, η BioWare επιβεβαιώνει πως δεν είναι ακόμη στα σχέδιά της η κυκλοφορία του Andromeda για τη νέα κονσόλα της Nintendo, το Nintendo: Switch. Λογική κίνηση εν μέρει καθώς οι πληροφορίες για το Switch ρέουν με το σταγονόμετρο και το πεδίο δράσης της κονσόλας είναι ακόμη θολό.

Περισσότερα νέα σχετικά με το Mass Effect: Andromeda μπορείτε να βρείτε εδώ .

 

About The Author
Jsalalala
Ασχολούμαι με το gaming απο την εποχή του FIFA με περιγραφή Σωτηρακόπουλου, αδυναμία μου είναι τίτλοι Fps και Horror ενώ Rpg πιάνω στα χέρια μου σε περιόδους άπλετου ελεύθερου χρόνου διότι αν το αφήσω, Ποιός είμαι; Τι κάνω; Είμαι στο τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, ασχολούμαι με τη φωτογραφία, στην πίτσα βάζω διπλό πεπερόνι και στο μπέργκερ προτιμώ τσίλι mayo.